Reviews from Vegan Food Bar Huizen

Recent reviews

5.0
Mikey
25 September 2022

Geweldig! Eten super vers, altijd piekfijn in orde allemaal! Restaurant is ook erg mooi en je kan er heerlijk eten! Geweldige service en geweldig voedsel!

Yas
20 September 2022

Wij zijn fan van VeganFoodBarHuizen! De loaded fries vond ik niet zo'n succes, omdat de friet heel slap en vochtig wordt, onderin de slamix. Friet moet toch lekker knapperig zijn! Voortaan bestellen we de friet in een aparte zak met een burger...

Bart
18 September 2022

Was weer erg lekker!

Yas
13 September 2022

Heerlijk, alles vegan!

Mustapha
7 September 2022

Heerlijk zoals altijd

marg
5 September 2022
Maaike
31 August 2022

Was verrassend lekker!!

Tim
29 August 2022

Alles smaakt goed en is optijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alette
28 August 2022

Heerlijke smakelijke burgers gegeten. Het eten was heel goed verzorgd. We hebben het eten opgehaald en het stond precies op tijd klaar. Top! En heel vriendelijke geholpen.

Vanes
24 August 2022

Heerlijke goedgevulde grote sappige burger waar de saus vanaf druipt ;) Netjes eten gaat niet!

Jacqueline
21 August 2022

Lekker eten voor een fijne prijs.

Art
21 August 2022

Wat een TOP eten. Ik had vandaag de falafelburger, het groene broodje, alles was meer dan lekker en vers. Aanrader, menu keuze is groot dus kan nog heel wat dingen uitproberen. Bezorging was snel. TOP zaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline
18 August 2022

Lekker eten voor een goede prijs.

Nico
12 August 2022

Zeer smaakvol eten, ook voor de niet vegetariërs.

Jacqueline
7 August 2022

Lekker eten en op tijd klaar!

S
1 August 2022

Heerlijke burger! Echt genoten. Mooie producten gebruikt. Ook een extra lekker hapje om te proberen. Dank. Bezorging was aan de late kant helaas.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mikey
25 July 2022

Geweldig voedsel, service en klandizie! Burgers zijn grandioos en de kroketten fantastisch. Voor ons een blijvertje!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P
17 July 2022
Loes
22 June 2022

Was erg lekker !!

Astrid Brügemann
12 June 2022

Super lekker Vegan eten en heel vriendelijk personeel. We komen er graag en zo vaak mogelijk. Zeker van harte aanbevolen!!!

Arno
11 June 2022

Erg goed & smakelijk! Vrijwel niet van echt te onderscheiden. Bezorging altijd snel en zeer vriendelijk!

Fam vd Berg
4 June 2022
Petra
29 May 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging, erg vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

Jane
28 May 2022

Superlekker allemaal en vlot geleverd, zoete aardappelfriet was lekker knapperig de burger met het groene broodje smaakvol en mooi om te zien. Het zou fijn zijn als er ook nog keuze is in glutenvrij brood of helemaal geen brood bij de burgers.

Sebastiaan van der Bijl
23 May 2022

Ik kan niet anders zeggen dan dat de burgers superlekker waren. We hebben 4 verschillende geproefd, maar stuk voor stuk heerlijk. We kozen voor de menu's, hierbij krijg je (alleen) extra friet en dit kost ongeveer € 4 meer dan de burger. Maar voor die € 4 vind ik de hoeveelheid friet wel erg karig. Volgende keer zouden we zonder menu bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
8 May 2022

Heerlijk gegeten!

Lieke
27 April 2022

Heerlijk met z’n allen ervan gegeten. Fijn dat ze zo flexibel zijn toen er twee keer een gerecht bij kwam om dat los aan de deur te kunnen betalen ipv via de site met extra bezorgkosten. Stipte levering ook. 👌🏻

Koopman
15 April 2022
Anoniem
13 April 2022

Het was weer lekker.

Geert
9 April 2022

Goed en lekker eten. Bezorging was binnen de tijd die aangegeven was. Ze sturen emails ter bevestiging dat de bestelling binnen gekomen is bij hun en sturen ook een email, wanneer ze gaan rijden met je eten. Al met al een prettige ervaring. Maar t belangrijkste blijft dat t eten goed en lekker was. Vooral de kapsalon is een aanrader. Maar dat is mijn persoonlijke smaak...

Patrick
3 April 2022

Altijd lekker!!!!

Anoniem
2 April 2022
Alessa
2 April 2022

Heerlijke burgers! Zelfs glutenvrij is mogelijk. Dit is onze favoriete plek voor een lekkere burger.

Jarige Job
31 March 2022

Verrast op mijn verjaardag met een heerlijke maaltijd van Vegan foodbar Huizen en mango kwarktaart toe. Smullen geblazen. Compliment aan de kok. Vegan is trouwens ook voor niet veganisten ECHT lekker. Gewoon keertje doen zou ik zeggen.

Joel
27 March 2022

Erg lekker. En snel en warm bezorgd!

Lisa
11 March 2022

Altijd super vriendelijk en mooi op tijd! Het eten smaakt ook altijd goed en lekker vers! Helemaal top!

Anoniem
27 February 2022

Smaakvol. Snel. Vriendelijk. Flinke porties. Goede prijs. Wij zijn enthousiast.

van den Ancker
21 February 2022

Weer smakelijk gegeten....Wij zijn fan...ook nu weer snel bezorgd en als toetje heerlijke appeltaart. Tot snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yas
19 February 2022

Wij zijn fan van de Veganfoodbarhuizen, juist omdat ze vegan food maken. En heel lekker ook! Voor ons de enige logische keuze. Waarom is vegan food zo zeldzaam?

Annemieke
16 February 2022

Het eten was er snel (binnen 20 minuten) het was goed warm. Lekkere patatjes, goede burger. Handig dat de burger extra in een papiertje wordt verpakt zodat deze warm blijft. De cheesecake vond ik wat minder. De bodem was nattig. Zou zeker nog eens een burger bestellen of een ander gerecht proberen. Leuk dat er in Huizen nu vegan opties zijn door jullie.

Lisa
14 February 2022

Top, eten is altijd vers en heerlijk. Smoothies zijn ook heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henny en Tanja
5 February 2022

We hebben weer gesmuld.. de samosa's als voorafje ...lekker eten voor een eerlijke prijs. Tot snel.

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt en tot snel weer 🙏🙏🙏

Lara
30 January 2022

Goed eten en fijne bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henny en Tanja
29 January 2022

Weer genoten van 2 heerlijke gerechten. 😊 Dit keer 2 kapsalons met döner en rijst ( aanrader ) Als verrassing een griesmeel gebakje toe. We hopen dat jullie nog jaren in Huizen blijven.

Anoniem
22 January 2022

Qua kwaliteit en bezorging was het weer helemaal goed. Ik vind de vegan saté minder lekker dan de vegan burgers.

Sophie
21 January 2022

Altijd super lekker en hele aardige bediening/bezorgers!

Quintin
18 January 2022

Geweldig eten, goede porties en prima prijzen. love it!

Fam Roos
17 January 2022

Zo als gewoonlijk weer bijzonder lekker. Meer dan voldoende. Aanrader ook voor niet vegetarische mensen.

Sas
15 January 2022

Was weer heerlijk! Niks op aan te merken. Dankzij jullie heerlijke burgers is het voor ons heel makkelijk om geen vlees meer te eten.😉

Korina Tchepoi
12 January 2022

The presentation was different. Overall birthday boy was happy with surprise dinner and satisfied with quality! Thank you for giving a a chance to make someone’s birthday really special!

Oliver
12 January 2022

Super lekker en rekening gehouden met extra wensen (glutenvrij broodje, zoete ipv normale friet)! Een echte aanrader!

Vanessa van H
10 January 2022

Heerlijk!! Super lekkere burger, friet en nuggets. Sneller bezorgd dan gepland plus heel warm! Echt top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henny en Tanja
8 January 2022

Moving mountain menu en kapsalon döner met rijst laten bezorgen. Snelle service en het heeft weer heerlijk gesmaakt. Aanrader.

Bart
6 January 2022

fabtastisch eten al meerdere malen besteld

Anoniem
6 January 2022

Lekkere burgers. Keurig bezorgd.

van den Berg
3 January 2022

Echt verrassend lekker gegeten, hoewel niet vegan, alleen één vegetariër onder ons was het eten, burger en kapsalon, echt heerlijk. Absoluut voor herhaling vatbaar. Keurig op afgesproken tijdstip bezorgd. Aanwinst voor Huizen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
2 January 2021

Altijd op tijd bezorgd! Heerlijke en originele gerechten! Alles is met liefde gemaakt en dat proef je!

José van der Sluijs
1 January 2021

Wat was het allemaal lekker. Snel bezorgd , heerlijk warm en verzorgd. Voor ons de eerste keer , maar de snackbar is verleden tijd. 🙂

Suzanne
1 January 2021

Heerlijke burgers en zoete aardappel friet. Precies op aangegeven tijd bezorgd.

Marjolein
1 January 2021

Erg lekkere, verse salade bij de Butterchicken. Alleen kregen we gewone friet ipv de bestelde zoete aardappel friet.

Oliver
30 December 2021

Heel lekker en snel bezorgd. Gaan we zeker nog vaker doen.

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt vooe deze mooie review en graag tot ziens en beste wensen en gelukkig Nieuwjaar

maurizio
22 December 2021

kapsolan was lekker en ijs ook

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt vooe deze mooie review en graag tot ziens

Suzanne
22 December 2021

De doner kapsalon was fantastisch. En de bezorging snel, ondanks dat mijn adres lastig te vinden was. 👍🏻

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt vooe deze mooie review en graag tot ziens beste wensen en gelukkig Nieuwjaar

Anoniem
21 December 2021

Lekker eten, snel bezorgd.

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt vooe deze mooie review en graag tot ziens

Annemarie
16 December 2021

Heel lekkere burgers, de vleesvervangers zijn echt top! Enorm smaakvol en malse, sappige structuur. Verder goed belegde burgers en prima aangekleed met een salade ernaast. Ik zou het broodje nog wat knapperiger kunnen voorstellen, en wat voedzamer, maar ik houd zelf niet zo van de standaard hamburgerbroodjes. Als je dat wel lekker vindt is dit helemaal jouw burger!

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor u mooie review namelijk na 15 minuten onderweg kan zijn dat de broodjes niet meer knapperig is ,en voedzame zijn ze wel gemaakt met natuur kleurstof en 100% biologische Bedankt nogmaals en tot snel weer

de Boer
13 December 2021
Anoniem
10 December 2021

Lekker gegeten. Vriendelijke bezorger.

Carolien
8 December 2021

De no chickenburger was heerlijk, lekker knapperig en lekker met sla, tomaat en saus, ook de Texasburger was heerlijk. Zo kan eten zonder vlees prima smaken. Ook de zoete aardappelfrietjes waren heerlijk en lekker knapperig. Wij gaan dit vaker bestellen! Fijn dat jullie in Huizen zitten!

Anne
7 December 2021

Wat een toptent! En zo’n fijn bezorging. Altijd op tijd. En belangrijker nog …. Soper lekker!

Anoniem
5 December 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten!!

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor mooie review en graag tot snel weer

Jonathan
3 December 2021

Lekker eten, vriendelijke bezorger en vlotte bezorging, helemaal top!

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor mooie review en graag tot volgende keer

Pauline
28 November 2021

Heerlijke vegan burgers!! Ook de patatjes waren goed krokant. Zag er goed verzorgd uit. We gaan zeker vaker bestellen bij deze nieuwe ontdekking!

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor mooie review en graag tot volgende week

HM de Gooijer
24 November 2021

We bestellen vaker eten bij Vegan Food Bar. Bij de bestelling van Vegan Donnor Kapsalon hadden we wat opmerkingen geplaatst vanwege een intollerantie maar helaas is daar niets mee gedaan. Jammer..

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor u review en graag tot snel weer

Anne
11 November 2021

Echt zoooo lekker!!!!

Anoniem
9 November 2021

Weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Caroline
9 November 2021

De burgers zijn top. De salade vond ik niet geweldig. Falafel heb ik beter gegeten en de avocado was keihard.

Marjolein
4 November 2021

Smaakvol en goed verzorgd, royale porties. Persoonlijk houd ik meer van dikke friet van ongeschilde biologische aardappelen, dus dat zou mij nog blijer maken.

Smits
27 October 2021

Erg lekker eten en super snelle bezorging!

Michiel
24 October 2021

Erg lekker weer, mensen moet is wat meer vegatarisch proberen. Ze weten niet wat ze missen. Vooral hier.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor mooie worden over onze wij doen onze beste om deze wereld iets beter te achter laten voor komende generatie en ook dat de mensen langer en gezond kunnen blijven Bedankt nogmaals

Tamara
19 October 2021

Bezorging was snel. De friet was alleen wel erg slap geworden van de kapsalon. De vorige keer was het beter. De pasta’s waren smakelijk.

H Roos
10 October 2021

2 heerlijke hamburgers die niet onderdoen of zelfs beter zijn van een runderhamburger. TOP kwaliteit met knapperige patat. Voor de kleine hadden we Kofta, maar die was iets te pittig voor haar. Dus die heb ik opgegeten. Ook erg lekker, maar niet voor kids. Overall: TOP kwaliteit voor een redelijke prijs.

Birgit
9 October 2021

Snelle en zeer vriendelijke bezorging, knapperige frietjes. Lekker gegeten!

Giel Verbeeck
7 October 2021

Verrassend lekker vergeten: uitgesproken smaak vd hamburgers, goede frites en ook de wraps en biryani waren goed.

Rinsks
4 October 2021

Zo lekker gegeten weer! En de kinderen ook echt gesmuld. Willen jullie alsjeblieft nog heel lang in Huizen blijven?

Reaction from Vegan Food Bar

Beste Rinsks Bedankt voor deze mooie review Ik hoop dat net als u meer mensen onze kans geeft om lekker en gezond eeten voor hun kunnen serveren dan blijf we langer in Huizen 👍

HM de Gooijer
24 September 2021

We zijn zeer verrast over het lekkere eten. Ik ga reclame maken.

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt en we zijn blij dat u heeft genoten en super leuk dat u gaat ook voor ons reclame gaan doen 🙏🙏🙏

Yas
9 September 2021

Super lekkere vegan burgers! Alleen... die knalblauwe en knalgroene broodjes hoeven voor ons niet. Liever gewoon een bruin broodje, smaakt lekkerder en ziet er ook smakelijker uit. Voor de rest alle lof!

Reaction from Vegan Food Bar

beste Yas bedankt voor u review en volgende keer als u door geef dat u gewoon burger bun wil maak we de burger in gewoon buns

Lisa
7 September 2021

De vegetarische caeser salade was echt top! Ook zijn de vega kroketten erg smakelijk!

Manuel
3 September 2021

Eerste keer veganistisch gegeten. Was heel lekker en bezorging precies op tijd!

Yas
2 September 2021

Alle lof voor deze vegan food bar! Wij willen meer, meer, meer vegan. Zeer welkom in Huizen, tussen alle traditionele vleeshappen.

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor deze review en hoop zie jullie snel weer 🙏🙏🙏

Lisa
31 August 2021

Erg lekker! Verse producten, heerlijke smoothies! Erg lekkere gerechten!! Helemaal top!

De Vries
30 August 2021

Zeer gastvrij en goede service, burger was uitmuntend!

Janine
14 August 2021

We hadden drie verschillende gerechten en alles smaakte lekker en de patatjes waren knapperig. Wel jammer dat we een uur van tevoren hadden besteld en dat er alsnog een kwartier te laat bezorgd wordt omdat er veel mensen op het terras zaten, ja dat hadden wij ook wel gewild maar wegens persoonlijke omstandigheden kon dit niet. Maar de bezorger bood netjes zijn excuses aan en de gerechten waren goed op temperatuur.

Gijs
8 August 2021

Echt heerlijke burgers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor u bestelling en tot snel weer 🙏🙏🙏

Chantal
7 August 2021

Heel lekker en vers!!

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor u bestelling en tot snel weer 👍👍👍

Akın Tekcan
6 August 2021

Hele leuke plek! Ruime keus aan vegan food. Vriendelijke mensen. Tot snel

Reaction from Vegan Food Bar

Bedankt voor u bestelling en we hoop dat we alltijd u tevreden stellen waneer u gaan bestellen 👍👍👍