Beoordelingen van Vegan Food Bar Huizen

Recente recensies

5.0
Michiel
24 oktober 2021

Erg lekker weer, mensen moet is wat meer vegatarisch proberen. Ze weten niet wat ze missen. Vooral hier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vegan Food Bar

Bedankt voor mooie worden over onze wij doen onze beste om deze wereld iets beter te achter laten voor komende generatie en ook dat de mensen langer en gezond kunnen blijven Bedankt nogmaals

Tamara
19 oktober 2021

Bezorging was snel. De friet was alleen wel erg slap geworden van de kapsalon. De vorige keer was het beter. De pasta’s waren smakelijk.

H Roos
10 oktober 2021

2 heerlijke hamburgers die niet onderdoen of zelfs beter zijn van een runderhamburger. TOP kwaliteit met knapperige patat. Voor de kleine hadden we Kofta, maar die was iets te pittig voor haar. Dus die heb ik opgegeten. Ook erg lekker, maar niet voor kids. Overall: TOP kwaliteit voor een redelijke prijs.

Birgit
9 oktober 2021

Snelle en zeer vriendelijke bezorging, knapperige frietjes. Lekker gegeten!

Giel Verbeeck
7 oktober 2021

Verrassend lekker vergeten: uitgesproken smaak vd hamburgers, goede frites en ook de wraps en biryani waren goed.

Rinsks
4 oktober 2021

Zo lekker gegeten weer! En de kinderen ook echt gesmuld. Willen jullie alsjeblieft nog heel lang in Huizen blijven?

Reactie van Vegan Food Bar

Beste Rinsks Bedankt voor deze mooie review Ik hoop dat net als u meer mensen onze kans geeft om lekker en gezond eeten voor hun kunnen serveren dan blijf we langer in Huizen πŸ‘

HM de Gooijer
24 september 2021

We zijn zeer verrast over het lekkere eten. Ik ga reclame maken.

Reactie van Vegan Food Bar

Bedankt en we zijn blij dat u heeft genoten en super leuk dat u gaat ook voor ons reclame gaan doen πŸ™πŸ™πŸ™

Yas
9 september 2021

Super lekkere vegan burgers! Alleen... die knalblauwe en knalgroene broodjes hoeven voor ons niet. Liever gewoon een bruin broodje, smaakt lekkerder en ziet er ook smakelijker uit. Voor de rest alle lof!

Reactie van Vegan Food Bar

beste Yas bedankt voor u review en volgende keer als u door geef dat u gewoon burger bun wil maak we de burger in gewoon buns

Lisa
7 september 2021

De vegetarische caeser salade was echt top! Ook zijn de vega kroketten erg smakelijk!

Manuel
3 september 2021

Eerste keer veganistisch gegeten. Was heel lekker en bezorging precies op tijd!

Yas
2 september 2021

Alle lof voor deze vegan food bar! Wij willen meer, meer, meer vegan. Zeer welkom in Huizen, tussen alle traditionele vleeshappen.

Reactie van Vegan Food Bar

Bedankt voor deze review en hoop zie jullie snel weer πŸ™πŸ™πŸ™

Lisa
31 augustus 2021

Erg lekker! Verse producten, heerlijke smoothies! Erg lekkere gerechten!! Helemaal top!

De Vries
30 augustus 2021

Zeer gastvrij en goede service, burger was uitmuntend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine
14 augustus 2021

We hadden drie verschillende gerechten en alles smaakte lekker en de patatjes waren knapperig. Wel jammer dat we een uur van tevoren hadden besteld en dat er alsnog een kwartier te laat bezorgd wordt omdat er veel mensen op het terras zaten, ja dat hadden wij ook wel gewild maar wegens persoonlijke omstandigheden kon dit niet. Maar de bezorger bood netjes zijn excuses aan en de gerechten waren goed op temperatuur.

Gijs
8 augustus 2021

Echt heerlijke burgers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vegan Food Bar

Bedankt voor u bestelling en tot snel weer πŸ™πŸ™πŸ™

Chantal
7 augustus 2021

Heel lekker en vers!!

Reactie van Vegan Food Bar

Bedankt voor u bestelling en tot snel weer πŸ‘πŸ‘πŸ‘

AkΔ±n Tekcan
6 augustus 2021

Hele leuke plek! Ruime keus aan vegan food. Vriendelijke mensen. Tot snel

Reactie van Vegan Food Bar

Bedankt voor u bestelling en we hoop dat we alltijd u tevreden stellen waneer u gaan bestellen πŸ‘πŸ‘πŸ‘